PROIZVODI

Mega Lure minow varalice

Minnow Varalice

MEGA LURE Minnow varalice izrađene od tvrde plastike u veličinama 4, 5, 6 i 7 centimetara sa varijantama plivajuća i tonuća (floating and sinking) varalica. Ekstra izbanalansirane varalice koje preporučujemo za sve uslove ribolova. Ovaj klasični minnow dizajn uhvatio je milione riba iz vode širom svijeta. Sa vrhunskom završnom obradom, vrlo je prilagodljiv za sve vrste slatkih voda. Minnow dizajn je neodoljiv svim vrstama slatkovodnih grabljivica.

Dvodijelne Varalice

MEGA LURE Dvodijelne varalice su izrađene od tvrde plastike u veličinama od 11,13 i 15 centimetara. Izrađene su od dva ili više dijelova, u veoma živopisnim bojama, sa namjerom da oponašaju kretnju živog kedera. Predviđene su uglavnom za ribolov velikih grabljivica kao što su štuka, som i mladica. Dvodijelne varalice su specifične po tome što sasvim normalno rade i na minimalnim brzinama povlačenja varalice. Ribolovcima je naročito zanimljiv model od 15 cm koji se pokazao savršen za ribolov mladice.

proizvodi dvodijelne varalice
Mega Lure glavinjare

Varalice Glavinjare

MEGA LURE Glavinjare izrađujemo u različitim veličinama, od 3 , 4, 5 cm koje su se izvrsno pokazale pri ribolovu klena, bucova i slične ribe, ali i salomoidnih vrsta poput pastrmke, pa sve do veličine od 10 cm koje su se najbolje pokazale pri ribolovu većih grabljivica poput smuđa, soma i sličnih. Težina im se kreće u rasponu od 2.7 grama za dužinu od 3 cm,  pa do 21.4 grana koliko je teška najduža glavinjara od 10 cm. Pogodna za ribolov svih vrsta riba.

Twich Varalice

MEGA LURE Twich varalice su izrađene od tvrde plastike u veličinama od 5 i 6 centimetara. Težište varalice je pomjereno nazad prema repu da bi se dobila apsolutna stabilnost varalice u bilo kojim uslovima pecanja, pri čemu se misli na bržu ili sporiju vodu. Naši twichevi su namijenjeni vodama sa brzim protokom i situacijama koje zahtijevaju brzo vođenje i agresivan twitch. Pogodni su za ribolov salmonida, prvenstveno pastrmke, ali su veoma upotrebljivi i za ostale vrste ribe.

MEGA LURE Twich varalice
https://megalurebl.com/wp-content/uploads/2019/11/varalice-leptir.jpg

Leptir Varalice

MEGA LURE Leptir varalice dijelimo po nekoliko različitih kriterijuma. Tijelo varalice (ribica) se izrađuje od tri različite vrste materijala (mesing, olovo i plastika), u veličinama  0, 1, 2, 3, 4 i 5. Izrađujemo klasičan “aglia” oblik leptira, sa različitim vrstama galvanizacije samog leptira (mesing i nikl). Aglia oblik je jedan od najpoluvalentnijih leptira koji se zahvaljujući svojoj rotacijskoj osovini stalno prilagođava snazi vodene struje. Rotacijom krilca stvara jaku vibraciju i otpor vodi, a pri povlačenju se izdiže prema površini.

Bomber Varalice

MEGA LURE Bomber varalice su izrađene od tvrde abs plastike u veličinama od 3, 4, i 5 centimetara za klasične Bombere, koje su blago tonući modeli, te veličini 7 centimetara za Bomber Hunter model, koji je plivajući. Svi Bomberi su opremljeni kvalitetnim VMC udicama, a kljun varalice je izrađen od celuloida. Bomber Hunter varalice su nešto drugačijeg oblika i veličine nego standardni bomberi, što im daje prednost pri zabacivanju jer se mogu zaista daleko zabaciti.

https://megalurebl.com/wp-content/uploads/2019/11/varalice-bomber.jpg

MEGA LURE

Preduzeće za proizvodnju i prodaju pribora za ribolov, osnovano 2016. godine u Banjaluci.

+387 65 610 333
Cara Lazara 23
info@megalurebl.com

DIREKTAN POZIV

Za sve detaljnije informacije nas pozovite direktno na telefonski broj ili putem jedne od besplatnih aplikacija.

Phone Viber WhatsApp

Mega Lure footer logo

©Copyright MEGA LURE doo
Banja Luka 2019
Sva prava zadržana.
Product By mariolaWeb