OSTALE USLUGE

MEGA LURE

Ostale Usluge

MEGA LURE doo Banja Luka je kompanija koja se prvenstveno bavi izradom raznih varalica za ribolov, ali obzirom na veliki kapacitet i djelimičnu neiskorištenost naših mašina, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo i posebne usluge laserske obrade pozicija, graviranja, rezanja i štampe na raznim materijalima.

Lasersko Isjecanje

Mega Lure CNC lasersko isjecanje

Rezanje laserom je tehnologija koja koristi laser za rezanje materijala, i uglavnom se koristi za industrijsku primjenu. Razvojem, ova thnika rezanja materijala sve više nalazi upotrebu i u radu malih preduzeća. Rezanje laserom radi na način da se direktno kontroliše izlazna snaga lasera, djelujući obično kompjuterom. Djelovanjem lasera materijal se topi, izgara, ili isparava, ili ga jednostavno otpuhne mlaz zraka pod pritiskom, ostavljajući visoko kvalitetne rubove reza.

Flatbed Štampa

Mega Lure flatbed štampa

Tehnologija UV flatbed štampe je direktna štampa na objekat u punom koloru, plus bijela boja. Može se štampati na razne površine kao na primjer: staklo, keramiku, drvo, pleksiglas, plastiku, metal, te je stoga ova tehnika štampanja veoma zahvalna za izradu raznog reklamnog materijala poput rokovnika, olovaka, upaljača, privjesaka itd. Obzirom da se štampa u punom koloru, moguće je odštampati gotovo sve, i na što zamislite i poželite.

CNC Graviranje

Mega Lure CNC graviranje

CNC (Computer Numerical Controlled) graviranje podrazumijeva izuzetno precizno kompjuterski vođeno graviranje na raznim materijalima kao što su: aluminijum, mesing, klirit (vršenje sječenja debljih kliritnih ploča), plastika, prohrom, drvo, medijapan, pleksiglas. CNC graviranje zasniva se na graviranju teksta, slike, obradi materijala ili sječenju kontura predmeta koje su već ranije programirane i zadate u kontrolnom programu računara.

CNC Glodanje

Mega Lure CNC glodanje

Tehnologija glodanja na CNC glodalici je postupak obrade metala odvajanjem čestica (rezanjem) prizmatičnih dijelova sasvim jednostavne ili malo složenije geometrije. Izvodi se na alatnim mašinama, glodalicama, alatima, glodalima. Glavno (rezno) gibanje je kružno i izvodi ga alat koji je stegnut u radno vreteno. Pomodna gibanja ostvaruje obradak i/ili alat (zavisno od konstrukcije), a mogu biti pravolinijska (klasične glodalice) i rotacijska (okretni stolovi).

Zlatotisak Štampa

Mega Lure zlatotisak štampa

Zlatotisak ili termo štampa je tehnika visoko kvalitetne štampe gde se otisak dobija termičkim prenošenjem metalizirane folije na podlogu. Na taj način dobija se otisak koji je visokog sjaja i intenziteta, kakav je praktično nemoguće dobiti drugim tehnikama štampe. Štampa se tako što se folija postavi između klišea i materijala na kome treba da ostane otisak. Pod uticajem temperature i pritiska, na materijalu ostaje tanak metalizirani sloj, odnosno otisak.

CNC Motanje Žice

Mega Lure CNC motanje žice

CNC mašina za motanje žice se koristi za savijanje različitih tipova žica ili traka u oba smjera. Ovakav koncept motanja žice omogućava fleksibilnu proizvodnju koja dozvoljava male serije, prototipski/unikatan proizvod i otvara mogućnost pružanja usluga. Računarsko upravljanje sa povratnom spregom garantuje ujednačene karakteristike savijenih dijelova, smanjuje pripremno vreijme ismanjuje ukupne fiksne troškove koji prethode izradi prvog komada.

Kontaktirajte Nas

Za sve detaljnije informacije oko naših usluga, načina rada, mogućnosti ispunjenja Vaših zahtijeva, slobodnih termina mašina, cijena usluga i svega ostalog, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici, preko naših profila na društvenim mrežama ili nas besplatno pozovite klikom na neku od ikona za aplikacije Viber ili WhatsApp na našoj stranici.

Mega-Lure Ribomaterijal logo elipsa

MEGA LURE

Preduzeće za proizvodnju i prodaju pribora za ribolov, osnovano 2016. godine u Banjaluci.

+387 65 610 333
Cara Lazara 23
info@megalurebl.com

DIREKTAN POZIV

Za sve detaljnije informacije nas pozovite direktno na telefonski broj ili putem jedne od besplatnih aplikacija.

Phone Viber WhatsApp

Mega Lure footer logo

©Copyright MEGA LURE doo
Banja Luka 2019
Sva prava zadržana.
Product By mariolaWeb