O NAMA

MEGA LURE

Ribomaterijal - Banja Luka

Ljubav prema prirodi, ribolovu i rijekama, vremenom je dovela do toga da jedan zaista prekrasan hobi pretvorimo u osnovno zanimanje i djelatnost. Sve je počelo tako što su se prvo ručno izrađivale mušice i varalice za vlastitu upotrebu, a vremenom i za prijatelje i poznanike. Iskustvo dugo preko 20 godina, prvo u svijetu ribolova i ribolovaca, zatim kroz prodaju svih vrsta ribarskog pribora i opreme, danas je rezultiralo usko specijalizovanom orijentacijom na proizvodnju suženog programa visokokvalitetnih varalica za ribolov.

Mega-Lure je preduzeće osnovano 2016. godine koje se prvenstveno bavi bavi proizvodnjom pribora i varalica za ribolov. U našoj ponudi, danas su i usluge na raznim CNC mašinama, usluge laserske obrade pozicija, graviranje, motanje žice, rezanje i štampe na raznim materijalima. Naše proizvode izrađujemo na najsavremenijim mašinama i od najkvalitetnijih materijala, te ih stoga odlikuje vrhunski kvalitet izrade.

Mega-Lure Ribomaterijal logo elipsa
Slobodan Knežević ribolovac

Kad naučiš čovjeka da peca, on će pecati čitav svoj život...

Ribarska Poslovica

Mega Lure minow varalice

Izrada Varalica za Ribolov

Mega Lure Ribomaterijal Banja Luka se kroz dugi niz godina rada isprofilisao, te suzio svoju proizvodnju na izradu malog broja različitih vrsta visokokvalitetnih varalica za ribolov. Naše varalice izrađujemo na najsavremenijim  CNC mašinama i modernim štampačima, tako da su veoma postojane na sve vremenske uslove, kao i na različite uticaje okoline prilikom samog ribolova. Našu prizvodnju smo bazirali na izradi dvodijelnih varalica, glavinjara, te minnow, bomber, leptir i twich varalica. Robu isporučujemo brzom poštom u roku od 2-3 radna dana na području cijele Bosne i Hercegovine.

MEGA LURE Ostale Usluge

MEGA LURE doo Banja Luka je kompanija koja se prvenstveno bavi izradom raznih varalica za ribolov, ali obzirom na veliki kapacitet i djelimičnu neiskorištenost naših mašina, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo i posebne usluge laserske obrade pozicija, graviranja, rezanja i štampe na raznim materijalima. Posjedujemo najsavremenije CNC mašine, kao i kvalitetne štampače posljednje generacije. Zlatotisak i flatbed štampa, mašinsko CNC motanje žice,  graviranje i glodanje su usluge koje nudimo.

https://megalurebl.com/wp-content/uploads/2019/11/o-nama-megalure-ostale-usluge.jpg

MEGA LURE - Naše Brojke

Sa preko 20 godina iskustva u poslovanju sa ribarskim priborom i opremom, slobodno sebi možemo dati za pravo reći da znamo i možemo prepoznati zahtijeve i potrebe ljubitelja ribolova. Dokaz tomu je da danas pokrivamo gotovo cijelo tržište Bosne i Hercegovine, snadbijevamo preko 30 veletrgovaca ribomaterijalom u BiH, kao i značajan dio tržišta susjednih država. Naši stari klijenti se uvijek vraćaju po nove proizvode, što nam daje motiv da nastavimo još jačim tempom.

POKRIVENOST TRŽIŠTA BOSNE I HERCEGOVINE

100%

KORIŠTENJE NOVIH TEHNOLOGIJA

75%

POSTOJANOST NA VREMENSKE USLOVE

90%
0123456789001234567890GODINA ISKUSTVA
01234567890012345678900123456789001234567890ZADOVOLJNIH RIBOLOVACA
0123456789001234567890BH DISTRIBUTERA
01234567890DOKAZA O KVALITETI

MEGA LURE

Pratite Nas na Društvenim
Mrežama

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram i na taj način budite informisani o akcijama, popustima, sajmovima ili nanjovijim modelima varalica iz našeg proizvodnog programa.

MEGA LURE

Preduzeće za proizvodnju i prodaju pribora za ribolov, osnovano 2016. godine u Banjaluci.

+387 65 610 333
Cara Lazara 23
info@megalurebl.com

DIREKTAN POZIV

Za sve detaljnije informacije nas pozovite direktno na telefonski broj ili putem jedne od besplatnih aplikacija.

Phone Viber WhatsApp

Mega Lure footer logo

©Copyright MEGA LURE doo
Banja Luka 2019
Sva prava zadržana.
Product By mariolaWeb